+30 2310 680752 info@georgiadismichail.gr Δε - Πα: 17.00μ.μ - 20.00μ.μ

Πληροφορίες Επικοινωνίας

Η εξέλιξη της επιστήμης μας

Ευαισθησία, ειλικρίνεια, προσήλωση και συνέπεια.

Προχωρώντας στην τρίτη χιλιετία, οι στόχοι της Ιατρικής και της Βιοτεχνολογίας πρέπει να προσανατολίζονται προς την ανεύρεση χειρουργικών λύσεων με την αποτελεσματικότερη θεραπεία και τη μικρότερη ταλαιπωρία του ασθενή (ρομποτική χειρουργική, λαπαροσκοπική ουρολογία, ενδοσκοπική ουρολογία). Αυτό αποτελεί ευχή και σκοπό από μέρους των νέων σε ηλικία χειρουργών, οι οποίοι έχουμε κληθεί να εφαρμόσουμε τις νέες ελπιδοφόρες τεχνικές, χωρίς να παραβλέπουμε τις ενδείξεις και απαλλαγμένοι από κάθε στοιχείο παραπληροφόρησης των ασθενών. Ο ασθενής που θα επισκεφθεί το ιατρείο του χειρούργου ουρολόγου αντιμετωπίζεται πρώτα απ’όλα σαν άνθρωπος.

Άμεσα και υπεύθυνα λύση στο πρόβλημά σας

Παθήσεις Ουροποιητικού Συστήματος.

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα

Κονδυλώματα- ο ιός των ανθρώπινων θηλωμάτων. Υπάρχουν περισσότεροι από 200 διαφορετικοί τύποι HPV (ορότυποι) από τους οποίους

Μάθε Περισσότερα
Καρκίνος Ουροποιητικού Καρκίνος Νεφρού

Καρκίνος Ουροποιητικού Καρκίνος Νεφρού

Οι νεφροί είναι όργανα ζωτικής ζημασίας  καθώς φιλτράρουν το αίμα και αποβάλλουν τα άχρηστα προϊόντα του

Μάθε Περισσότερα

Καρκίνος Ουροποιητικού Καρκίνος Κύστης

Ο καρκίνος της ουροδόχου κύστεως, του οποίου η συχνότερη μορφή είναι το καρκίνωμα του μεταβατικού επιθηλίου

Μάθε Περισσότερα
Καλοήθης Υπερπλασία Προστάτη

Καλοήθης Υπερπλασία Προστάτη

Τι είναι ο προστάτης; Ο προστάτης είναι ένας μικρός συμπαγής αδένας με μέγεθος καστάνου που βρίσκεται

Μάθε Περισσότερα
Καρκίνος Ουροποιητικού Καρκίνος Προστάτη

Καρκίνος Ουροποιητικού Καρκίνος Προστάτη

Τι είναι ο προστάτης; Ο προστάτης είναι ένας μικρός συμπαγής αδένας με μέγεθος καστάνου που βρίσκεται

Μάθε Περισσότερα
Καρκίνος Ουροποιητικού Καρκίνος Όρχι

Καρκίνος Ουροποιητικού Καρκίνος Όρχι

Ο καρκίνος των όρχεων αποτελεί τον πιο συχνό καρκίνο στους άρρενες ηλικίας 15-40 ετών, ενώ με

Μάθε Περισσότερα
Κλείστε το ραντεβού σας οnline εύκολα και γρήγορα!

Υπηρεσίες με άρτια επιστημονικό τρόπο και με σεβασμό απέναντι σε κάθε ασθενή.

FAQ Back
FAQ Front

Απαντήσεις σε Επείγουσες Περιπτώσεις:

Η παρουσία πηγμάτων αίματος στα ούρα αποτελεί έντονη ένδειξη αιμορραγίας, πιθανώς λόγω κάποιου όγκου εντός του ουροποιητικού συστήματος και κυρίως στους νεφρούς, τον ουρητήρα, την κύστη ή τον προστάτη. Αν τα πήγματα είναι σαν μακαρόνια, τότε προέρχονται από τον ουρητήρα. Ίσως απαιτηθεί η επείγουσα νοσηλεία για να ξεπλυθεί η κύστη σας από τα πήγματα με την τοποθέτηση ειδικού ουρηθρικού καθετήρα.

Μην πανικοβάλλεστε. Πρόκειται συνηθέστερα για μια «αθώα» κατάσταση. Επί εμμονής του συμπτώματος, υπάρχει πιθανότητα φλεγμονής στην περιοχή των σπερματοδόχων κύστεων ή του προστάτη. Θα χρειαστεί έλεγχος από Ουρολόγο.

Πρόκειται για τη λεγόμενη ρήξη του χαλινού, μιας ινώδους χορδής που συνδέει τα 2 πέταλα της ακροποσθίας του πέους, η οποία βρίθει αγγείωσης. Συνήθως, η αιμορραγία θα σταματήσει με εφαρμογή πίεσης. Αν η ρήξη είναι ολική, ίσως χρειαστεί μια μικροεπέμβαση 10 λεπτών (διατομή χαλινού), η οποία γίνεται και στο ιατρείο με τοπική αναισθησία, ώστε να μην δημιουργηθεί ουλή στην περιοχή.

Μιλάμε για φίμωση. Επείγον θεωρείται όταν ο ασθενής αδυνατεί να ουρήσει ή δεν μπορεί να τοποθετηθεί καθετήρας στην ουρήθρα. Θα χρειαστεί να γίνει περιτομή, είτε με τοπική είτε με γενική αναισθησία. Πρόκειται για μια πλαστική επέμβαση. Η περιτομή βοηθά στην αποφυγή λοιμώξεων.

Έχετε επίσχεση ούρων, δηλαδή αδυναμία ούρησης λόγω απόφραξης της κατώτερης ουροποιητικής οδού (από την κύστη και κάτω προς την ουρήθρα). Χρειάζεται άμεσα να τοποθετηθεί ουρηθρικός καθετήρας ή υπερηβικός καθετήρας (στην κοιλία, ακριβώς πάνω από την κύστη) για να αποσυμφορηθούν τα ούρα και να ανακουφιστείτε. Σε 2ο χρόνο, ανάλογα με το αίτιο της απόφραξης, ο Ουρολόγος θα σας ενημερώσει για τα διαγνωστικά και θεραπευτικά βήματα.

X